Кичево

  во

  Градоначалникот на општина Кичево Фатмир Дехари синоќа во Швајцарија се сретна со претседателот на Здружението „Кичево”, Гафур Шербет, како и со кичевци кои ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Добар повод да се навратам, ни оддалеку исцрпно и во систематска форма, на општо познатата реторика на груевизмот, сè уште жилава и жива е поканата до ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во тек е набавка на чизми и реконструкција на многу полициски станици, oколу еден милион евра имаме во буџетот за реконструкција на станици, што ќе трае и во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Демир Далип, претставник на Египќаните, реагира на тврдењата на Претседателите на шесте здруженија на Египќаните од Охрид, Струга, Кичево, Ресен и Битола ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески на 2 јули 2017 година ја претстави анализата за состојбата на проектот за изградба на автопатот Кичево – Охрид ...
  сите 57 | | | веќе видена

  По 12 години потстанари во друг објект во средиштето на градот, вработените од Даночното одделение од Кичево, се вратија во старата реконструирана зграда, која ...
  | | веќе видена