Кичево

  во

  Основното јавно обвинителство Кичево поднесе обвинение против Ел Чека за, како што се наведува, продолжено кривично дело – неовластено прислушкување и тонско ...
  сите 15 | | | веќе видена

  * Кој ќе ги плати банкарските услуги за повратот на ДДВ? Управата за јавни приходи (УЈП) не инсталирала нов информатички систем, туку за повратот на 15 отсто ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кичево поднесе обвинение против лицето кое на Фејсбук се претставува како Ел Чека за кривичното дело Неовластено прислушкување и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кичево поднесе Обвинителен предлог против лице кое сторило продолжено кривично дело – Неовластено прислушкување и тонско снимање ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во изминатите 15 години шајка не беше удрена во овој регион, рече министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, а сега се рехабилитираат најзначајните патни ...
  | | веќе видена | слични

  Основното јавно обвинителство Кичево поднесе Обвинителен предлог против лице кое сторило продолжено кривично дело – Неовластено прислушкување и тонско снимање ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кичево поднесе Обвинителен предлог против лице кое сторило продолжено кривично дело – Неовластено прислушкување и тонско снимање. ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кичево поднесе Обвинителен предлог против лице кое сторило продолжено кривично дело – Неовластено прислушкување и тонско снимање ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Кичево поднесе Обвинителен предлог против лице кое сторило продолжено кривично дело – Неовластено прислушкување и тонско снимање ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Благодарение на инвентивноста и желбата на учениците од осмо и деветто одделение, ѕидот на училиштето во кое до скоро ја следеа наставата, ОУ „Санде Штерјоски“ ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Мустафа Ахмети, таткото на Шеќерим Ахмети, попознат деновиве како Ел Чека, во вели дека аудио снимките кои се главно насочени против функционери на ДУИ, ...
  сите 6 | | | веќе видена