Кичево

  во

  Основното јавно обвинителство Струга поднесен Обвинителен акт против две лица кои се товарат дека како соизвршители се обиделе да извршат кривични дела – ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерството за здравство, денеска ги пушти во употреба новите 12 возила на Итната Медицинска помош, наменети за Скопје и за неколку градови во државата. ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Министерството за здравство во отворена и транспарентна постапка со огромна заштеда набави 12 возила за Итната медицинска помош (ИМП) од кои шест ќе му ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Итната медицинска помош во Скопје денес доби 6 нови амбулантни возила, од вкупно 12 кои ги набави Министерството за здравство. Останатите шест ќе бидат ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Струга поднесен Обвинителен акт против две лица кои се товарат дека како соизвршители се обиделе да извршат кривични дела – ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Струга поднесен Обвинителен акт против две лица кои се товарат дека како соизвршители се обиделе да извршат кривични дела – ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Струга поднесе обвинителен акт против две лица кои се товарат дека како соизвршители се обиделе да извршат разбојништво и да ја ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Струга поднесе обвинителен акт против две лица кои се товарат дека како соизвршители се обиделе да извршат разбојништво и да ја ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Струга поднесен Обвинителен акт против две лица кои се товарат дека како соизвршители се обиделе да извршат кривични дела – ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Осомниено лице за убиство во Кичево, заедно со албански државјанин, сакало да ограби и да силува вработена во обвложувалница во Струга. Против двете, денеска ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Струга поднесен Обвинителен акт против Х.Ј. (47) од гостиварското село Ќафа и М.Р.(25) од Пеќин, Република Албанија кои се ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство Струга поднесен Обвинителен акт против две лица кои се товарат дека како соизвршители се обиделе да извршат кривични дела – ...
  сите 30 | | | веќе видена