Кичево

  во

  Ученици од ООУ„Д-р Владимир Полежиноски“ од Кичево, денеска го посетија Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, каде имаа можност да се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ученици од ООУ„Д-р Владимир Полежиноски“ од Кичево, денеска го посетија кабинетот на претседателот, во рамки на активноста Отворен кабинет.За време на посетата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Најголемиот виновник за сите почнати патишта последниве 10-15 години се лошите проекти затоа што се избрзани, вели Зоран Китанов, директор на Јавното ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Ученици од ООУ„Д-р Владимир Полежиноски“ од Кичево, во рамки на активноста Отворен кабинет денеска го посетија кабинетот на претседателот Стево Пендаровски . ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Најголемиот виновник за сите почнати патишта последниве 10-15 години се лошите проекти затоа што се избрзани, вели Зоран Китанов, директор на Јавното ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Ученици од ООУ„Д-р Владимир Полежиноски“ од Кичево, денеска го посетија кабинетот на претседателот во рамките на активноста „Отворен кабинет“. За време на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Ученици од ООУ„Д-р Владимир Полежиноски” од Кичево, денеска го посетија Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, во рамки на активноста ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Ученици од ООУ„Д-р Владимир Полежиноски“ од Кичево, денеска го посетија Кабинетот на Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на активноста Отворен Кабинет. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Ученици од ООУ„Д-р Владимир Полежиноски” од Кичево, денеска го посетија Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија, во рамки на активноста ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Владината мерка за субвенционирање на клими од 1000 евра во замена за печките на дрва уште не е започната иако грејната сезона веќе започна.Владината мерка е ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Најмалку две компании се заинтересирани за изградба на првиот дел од автопатот Скопје – Блаце на повторениот тендер, што трае до 29 месецов, и има време да се ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Сите оние што го празнуваат„ Св.Димитрија“ или го носат името на светецот, наспроти големиот празник, го посетија црковниот храм „Свети Петар и Павле“ во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  На 550.000 квадратни метри бруто површини, во скопски Расадник ќе никне нова населба со над 100 згради, училишта, катни гаражи, поликлиники и градинка. Сето ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Најмалку две компании се заинтересирани за изградба на првиот дел од автопатот Скопје – Блаце на повторениот тендер, што трае до 29 месецов, и има време да се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Најмалку две компании се заинтересирани за изградба на првиот дел од автопатот Скопје – Блаце на повторениот тендер, што трае до 29 месецов, и има време да се ...
  сите 13 | | | веќе видена