Кичево

  во

  Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески „Синохидро", што го усвои денеска на седница Владата по едногодишни преговори, се ...
  сите 85 | | | веќе видена

  Народната банка на Република Македонија е кредибилна и независна институција чии проекции не би сакал да ги коментирам, но важно е што немаме значителни ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Автопатот Кичево-Охрид ќе чини дополнителни 187 милиони евра, заштеда од 95 милиони евра Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 87 | | | веќе видена

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Дополнителни 187 милиони евра ќе чини изградбата на автопатот Кичево-Охрид. Со новиот трет анекс на договорот со изведувачот на градежните работи кинески ...
  сите 92 | | | веќе видена