Карпош

  во

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објави јавен повик за доставување понуди за давање под закуп земјоделско земјиште во државна ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објави јавен повик за доставување понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објави јавен повик за доставување понуди за давање под закуп земјоделско земјиште во државна ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објави јавен повик за доставување понуди за давање под закуп на земјоделско земјиште во државна ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Детскиот културен центар „Карпош“ ќе одржи новогодишна, полугодишна завршна, ликовна и етнолошка изложба, како и балетска претстава, наречена „Новогодишна ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Детскиот културен центар „Карпош“ ќе одржи новогодишна, полугодишна завршна, ликовна и етнолошка изложба, како и балетска претстава, наречена „Новогодишна ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Единаесет годишното игнорирање на аерозагадувањето од страна на ВМРО ДПМНЕ придонесе тоа да стане огромен проблем. После деценија игнорирање Владата предводена ...
  сите 74 | | | веќе видена

  11 годишното игнорирање на аерозагадувањето од страна на ВМРО ДПМНЕ придонесе тоа да стане огромен проблем. После деценија игнорирање Владата предводена од ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Единаесет годишното игнорирање на аерозагадувањето од страна на ВМРО ДПМНЕ придонесе тоа да стане огромен проблем. После деценија игнорирање Владата предводена ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Куманово ќе започне постапка за јавно-приватно партнерство за јавното осветлување во Општината. Kонцесијата ќе биде на 10 години, а фирмата што ќе го добие ...
  сите 3 | | | веќе видена

  „11-годишното игнорирање на аерозагадувањето од страна на ВМРО ДПМНЕ придонесе тоа да стане огромен проблем.После деценија игнорирање Владата предводена од ...
  сите 74 | | | веќе видена

  “Уште од самиот почеток на мојот мандат ми беше приоритет да одговорам на гласот на вашите барања чие извршување беше неодложно и предвидено во последните две ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Македонски Телеком со рутинирана игра до победа над Сава Осигурување Македонски Телеком 5-2(3-0) Сава Осигурување Македонски Телеком: Агрон Пацоли 37’ Стефан ...
  сите 8 | | | веќе видена

  По 11 годишното игнорирање на проблемот со загадувањето на воздухот, по една деценија непреземање ништо и системско уништување на зеленилото од страна на ...
  сите 74 | | | веќе видена