Карпош

  во

  Прва мобилна апликација за учество на граѓаните во утврдување на локални прашања и проблеми и вклучување во процесот на носење на одлуки „мЗаедница" ќе биде ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ниту одлука за предвремени избори, ниту одлука за консензулаен кандидат на претседателските избори. Владините партнери СДСМ и ДУИ ја заострија меѓусебната ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во Куманово денеска беа одбележани 75 години од загинувањето на Христијан Тодоровски Карпош. Повеќе делегации, од Сојузот на Борците, од Општина Куманово, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Одделенијата за имотни деликти и малолетничка деликвенција Карпош и Ѓорче Петров во текот на изминатите денови расчистија четири кражби извршени од Б.Ј. (43) ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Четири кражби извршени од 43-годишен скопјанец расчистија одделенијата за имотни деликти и малолетничка деликвенција Карпош и Ѓорче Петров. Кражбите ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Четири кражби извршени од 43-годишен скопјанец расчистија одделенијата за имотни деликти и малолетничка деликвенција Карпош и Ѓорче Петров. Кражбите ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во Куманово денеска беа одбележани 75 години од загинувањето на Христијан Тодоровски Карпош. Повеќе делегации, од Сојузот на Борците, од Општина Куманово, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Четири кражби извршени од 43-годишен скопјанец расчистија одделенијата за имотни деликти и малолетничка деликвенција Карпош и Ѓорче Петров. Кражбите ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Одделенијата за имотни деликти и малолетничка деликвенција Карпош и Ѓорче Петров во текот на изминатите денови расчистија четири кражби извршени од Б.Ј. (43) ...
  сите 38 | | | веќе видена

  По повод 7 февруари, денот кога загинал народниот херој Христијан Тодоровски – Карпош, денеска пред неговата спомен биста во Крива Паланака, цвеќе положија ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Од субвенциите во земјоделството, околу 800 милиони евра, колку што се потрошени изминатите години, нема никаков ефект. Не само што нема, туку ефектот е и ...
  сите 119 | | | веќе видена