Карпош

  во

  Со 53 гласа „за“ и 13 „против“, доцна попаднево Собранието го изгласаа ребалансот на Буџетот. Опозицијата ја обвини власта дека со парите од ребалансот ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Парите од ребалансот што ќе ги добијат општините нема да го решат проблемот со долговите туку ќе се создаде комплетна блокада при носење на буџетите за ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Нови и нови купишта смет и шут и натаму се трупаат на дивата депонија меѓу спортската сала „Борис Трајковски“ и кејот на реката Вардар во скопската општина ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Марко Костадиновски, сопственик на агенцијата за односи со јавност и корпоративни комуникации Вај Нот Комуникации, и дел од организацијата на првиот настан за ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Политичката партија „Левица” се одзва на повикот на иницијативата „Здрава Котлина” за заедничка борба на сите општествени-политички фактори против рудниците на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во ситуација на молк од страна на сите релевантни институции, при газењето на основните човекови права и потреби како чист воздух, здрава храна и здрава ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Средното училиште „Перо Наков“ во Куманово, кадешто наставата се изведува на албански јазик, доби спортска сала, што се наоѓа во кругот на поранешната касарна ...
  сите 4 | | | веќе видена

  По повод роденденот на општина Карпош, денеска, градоначалникот Стефан Богоев го посети Домот за стари лица „Мајка Тереза“ во Злокуќани, а кој е во состав на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во ситуација на молк од страна на сите релевантни институции, при газењето на основните човекови права и потреби како чист воздух, здрава храна и здрава ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Пред локалните избори, политичарите на СДСМ насекаде одеа и ветуваа зелена површина, меѓу нив најгласен беше и Стефан Богоев, актуелниот градоначалник на ...
  сите 7 | | | веќе видена