Карпош

  во

  Од „ЕВН Македонија“ информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат делови на Карпош, Кисела Вода, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Од „ЕВН Македонија“ информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат делови на Карпош, Кисела Вода, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Од „ЕВН Македонија“ информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат делови на Карпош, Кисела Вода, ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Од „ЕВН Македонија“ информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат делови на Карпош, Кисела Вода, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Од „ЕВН Македонија“ информираат дека заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат делови на Карпош, Кисела Вода, ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во сообраќајот во општина Карпош веќе извесно време се спроведува идеја за подобрување на условите за движење на возилата, со таа разлика што идејата тука ...
  сите 5 | | | веќе видена