Карпош

  во

  Утринската акција на улицата „Волгоградска“, во Карпош 4 каде што се сечеа и кастреа суви гранки беше спроведена од ЈП „Паркови и зеленило“. Општина Карпош ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На владината седница денеска помина одлуката за избор на новата локација за изградба на новиот Клинички центар. Локацијата ќе биде во општината Ѓорче Петров, ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Македонско-француското пријателство датира со децении, со конкретна соработка во различни области, а токму спортската сала „Партизан“ е одраз на солидарноста ...
  сите 6 | | | веќе видена

  На владината седница денеска помина одлуката за избор на новата локација за изградба на новиот Клинички центар. Локацијата ќе биде во општината Ѓорче Петров, ...
  сите 69 | | | веќе видена

  На владината седница денеска помина одлуката за избор на новата локација за изградба на новиот Клинички центар. Локацијата ќе биде во општината Ѓорче Петров, ...
  сите 63 | | | веќе видена

  На владината седница денеска помина одлуката за избор на новата локација за изградба на новиот Клинички центар. Локацијата ќе биде во општината Ѓорче Петров, ...
  сите 67 | | | веќе видена