Карпош

  во

  По претходно добиени оперативни сознанија од страна на полициски службеници од Одделението за крим полиција при Отсек за општ криминал при СВР Битола, во ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Денес одново сме пред голем предизвик, овој пат судбоносен за иднината на нашата земја. И има две работи кои се јасни, првата, никогаш нашиот народ не живеел ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Во населбата Козле полицијата при претрес на патничко моторно возило „мерцедес 190 “ кај тројца битолчани пронајдени се укаредни 11 мобилни телефони, четири ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Телефони и пари се пронајдени во возилото во кое се превезувале барани криминалци, сторители на тешка кражба во Битола. Полицијата соопшти дека вчера ( ...
  сите 150 | | | веќе видена

  На 22.10.2019, по претходно добиени оперативни сознанија од страна на полициски службеници од Одделението за крим полиција при Отсек за општ криминал при СВР ...
  сите 150 | | | веќе видена

  Денес одново сме пред голем предизвик, овој пат судбоносен за иднината на нашата земја. И има две работи кои се јасни, првата, никогаш нашиот народ не живеел ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Интегрален текст од говорот на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ, од денешното обраќање во Прилеп по повод Денот на македонската револуционерна ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Каква е реалноста денес? Нема човек во државава кој не е пренатрупан со проблеми. Во нашите разговори за обнова, слушнав живи сведоштва за маката на нашиот ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Драги пријатели, Не чека многу работа. А главните предизвици доаѓаат по формирањето на новата влада. Ни престои обнова за која мораме да се избориме. А ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Драги пријатели, Не чека многу работа. А главните предизвици доаѓаат по формирањето на новата влада. Ни престои обнова за која мораме да се избориме. А ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Каква е реалноста денес? Нема човек во државава кој не е пренатрупан со проблеми. Во нашите разговори за обнова, слушнав живи сведоштва за маката на нашиот ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Сигурен во изборната победа, претседателот на ВМРО-ПНЕ Христијан Мицкоски од Прилеп порача дека главните предизвици доаѓаат по формирањето на новата влада. Ни ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Заради технички зафати во електродистрибутивната мрежа утре без струја ќе бидат делови од Центар, Ѓорче Петров, Зелениково и Бутел. Од 12:30 до 15 часот без ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Во говорот по повод 23 Октомври - Денот на македонската револузионерна борба лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски пред се осврна и на актулените политички ...
  сите 185 | | | веќе видена

  Доспеани а неплатени сметки за струја, вода, греење, купен а неплатен инвентар и материјали, завршени а неплатени договорни услуги – по овие основи државните ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Заради технички зафати во електродистрибутивната мрежа утре без струја ќе бидат делови од Центар, Ѓорче Петров, Зелениково и Бутел. Од 12:30 до 15 часот без ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Доспеани, а неплатени сметки за струја, вода, греење, купен а неплатен инвентар и материјали, завршени. а неплатени договорни услуги – по овие основи државните ...
  сите 9 | | | веќе видена