Карпош

  во

  Скопје во моментов е втор град по загаденост во светот. Според индексот на загадување во Скопје изнесува 164. На оваа листа пред Скопје се наоѓа само Дака во ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Маја Старова е поставена како в.д. директорка на основното училиште „Јан Амос Коменски“ кое се наоѓа во Тафталиџе, во општина Карпош. Таа е мајка на сопругот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Маја Старова е поставена како в.д. директорка на основното училиште „Јан Амос Коменски“ кое се наоѓа во Тафталиџе, во општина Карпош. Таа е мајка на сопругот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Скопје е загадено и денеска дише на шкрги. Метрополата по неколку дневен „чист воздух“ повторно се врати на славната листа најзагадени градови во светот. Токму ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Францускиот амбасадор Кристијан Тимоние денеска ја виде разурнатата и уништена спортска сала „Партизан“, која е донација на француската влада за обнова на ...
  сите 10 | | | веќе видена

   Поединечно по населено место, надлежност што произлегува од  Законот за катастар на недвижности. Како што појаснуваат од Агенцијата, графичкиот регистар на ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Со обиколка на спортската сала „Партизан“ започна денешната посета на амбасадорот на Франција во Скопје, Кристиан Тимоние и министерот за образование и наука, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Агенцијата за катастар на недвижности ќе воспостави и ќе управува со Графичкиот регистар на улици и куќни броеви, кој ќе содржи теренски прибрани просторни и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Маја Старова е поставена како в.д. директорка на основното училиште „Јан Амос Коменски“ кое се наоѓа во Тафталиџе, во општина Карпош. Таа е мајка на сопругот ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерот за образование и наука Арбер Адеми денеска изјави дека одземањето надлежности на Општина Гостивар за именување и разрешување директори на општински ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Средбата меѓу претседателот на Алијансата за Албанците Зијадин Села со премиерот Зоран Заев што требаше да се одржи денеска како дел од разговорите за ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Министерот за образование и наука Арбер Адеми денеска изјави дека одземањето надлежности на Општина Гостивар за именување и разрешување директори на општински ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Главниот град на Македонија, Скопје во моментов е втор град по загаденост во светски рамки. Индексот на загадување во Скопје изнесува 164. На оваа листа пред ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Министерот за образование и наука Арбер Адеми денеска изјави дека одземањето надлежности на Општина Гостивар за именување и разрешување директори на општински ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Агенцијата за катастар на недвижности ќе воспостави и ќе управува со Графичкиот регистар на улици и куќни броеви, кој ќе содржи теренски прибрани просторни и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Агенцијата за катастар на недвижности ќе воспостави и ќе управува со Графичкиот регистар на улици и куќни броеви, кој ќе содржи теренски прибрани просторни и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Агенцијата за катастар на недвижности ќе воспостави и ќе управува со Графичкиот регистар на улици и куќни броеви, кој ќе содржи теренски прибрани просторни и ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Агенцијата за катастар на недвижности ќе воспостави и ќе управува со Графичкиот регистар на улици и куќни броеви, кој ќе содржи теренски прибрани просторни и ...
  сите 38 | | | веќе видена