Карпош

  во

  По пет месеци блокада, претстојниот викенд градските власти очекуваат да биде пуштен во употреба новоизградениот дел од булеварот Христијан Тодоровски Карпош ...
  сите 53 | | | веќе видена

  По пет месеци блокада, претстојниот викенд градските власти очекуваат да биде пуштен во употреба новоизградениот дел од булеварот Христијан Тодоровски Карпош ...
  сите 51 | | | веќе видена

  По пет месеци блокада, претстојниот викенд градските власти очекуваат да биде пуштен во употреба новоизградениот дел од булеварот Христијан Тодоровски Карпош ...
  сите 42 | | | веќе видена

  По пет месеци блокада, претстојниот викенд градските власти очекуваат да биде пуштен во употреба новоизградениот дел од булеварот Христијан Тодоровски Карпош ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во позитивна атмосфера беше пречекан Претседателот на Владата на Република Македонија и претседател на СДСМ, Зоран Заев од граѓаните на општина Карпош со кои ...
  сите 57 | | | веќе видена

  Нешто помалку од пет евра за квадратен метар е највисоката просечна кирија за стан постигната во државата во периодот од почетокот на март до крајот на јуни ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во позитивна атмосфера беше пречекан Претседателот на Владата на Република Македонија и претседател на СДСМ, Зоран Заев од граѓаните на општина Карпош со кои ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Премиерот Заев од граѓанската трибина во Карпош: Светот со почести и огромна почит пружа поддршка за Македонија, да ја прифатиме подадената рака од ЕУ и НАТО! ...
  сите 89 | | | веќе видена