Карпош

  во

  Добровечер Македонијо, добравечер вистинска, горда, достоинствена и честита Македонијо. Добровечер и добредојдовте на овој величенствен ден кога им кажуваме на ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Добровечер Македонијо, добравечер вистинска, горда, достоинствена и честита Македонијо. Добровечер и добредојдовте на овој величенствен ден кога им кажуваме на ...
  сите 30 | | | веќе видена

  На 21-ви април, а потоа и на 5-ти мај победува Македонија и Гордана Силјановска Давкова, заедно со народот. Велеше не распипувал предвремени избори затоа што ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Според најновата анкета на агенцијата МЦМС, а која беше изработена по нарачка на Телевизија Телма, Гордана Силјановска Давкова е кандидатот кој ќе освои ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Според најновата анкета на агенцијата МЦМС, а која беше изработена по нарачка на Телевизија Телма, Гордана Силјановска Давкова е кандидатот кој ќе освои ...
  сите 116 | | | веќе видена

  Според најновата анкета на агенцијата МЦМС, а која беше изработена по нарачка на Телевизија Телма, Гордана Силјановска Давкова е кандидатот кој ќе освои ...
  сите 137 | | | веќе видена

  Шест години по ред во општина Карпош се случува градежна експанзија. На терен се забележува изградба на нови објекти за домување, надградување на постојни ...
  сите 2 | | | веќе видена