Карпош

  во

  Во текот на вчерашниот ден, две лица пријавилe случаи со каснати граѓани од кучиња скитници во главниот град.Напладне во Полициската станица Центар, О.Ф. (50) ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во сила се мораториумите за градење во општините Центар, Карпош и Охрид, а како што вели Серафимовски, многу тешко се издават одобренија и во Аеродором иако ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Градежништвото се стабилизира, во наредниот период ќе се развива, но во делот на високоградбата и понатаму бележи пад како резултат на намалениот обем на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Министерството за транспорт и врски да истрае и да не дозволи промени во текстот на новиот Закон за просторно и урбанистичко планирање, оти секоја измена ќе го ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во Скопје не се дише ни лето ниту пак во зимо. Загаденоста на воздухот во главниот град веќе со недели е загаден, а властите не мрднуваат со прст, ниту пак ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Во Скопје не се дише ни лето ниту пак во зимо. Загаденоста на воздухот во главниот град веќе со недели е загаден, а властите не мрднуваат со прст, ниту пак ...
  сите 26 | | | веќе видена