Груевски

  во

  Претседателскиот кандидат Блерим Река од Тетово на последниот митинг во рамки на неговата кампања побара гласачите масовно да гласаат без разлика на која ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Претседателскиот кандидат Блерим Река од Тетово на последниот митинг во рамки на неговата кампања побара гласачите масовно да гласаат без разлика на која ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Никогаш не сум имал сомнеж дека овој град знае да го избере вистинскиот пат. Вие сте гранична општина и многу добро знаете која ни е вистинската европска порта ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Претседателскиот кандидат Блерим Река од Тетово на последниот митинг во рамки на неговата кампања побара гласачите масовно да гласаат без разлика на која ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Претседателскиот кандидат Блерим Река од Тетово на последниот митинг во рамки на неговата кампања побара гласачите масовно да гласаат без разлика на која ...
  сите 199 | | | веќе видена

  Никогаш не сум имал сомнеж дека овој град знае да го избере вистинскиот пат. Вие сте гранична општина и многу добро знаете која ни е вистинската европска порта ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Никогаш не сум имал сомнеж дека овој град знае да го избере вистинскиот пат. Вие сте гранична општина и многу добро знаете која ни е вистинската европска порта ...
  сите 52 | | | веќе видена

  На само два дена пред чинот на гласање, време е да направиме уште една анализа на севкупниот предизборен процес. Кампањата која стартуваше пред три недели не ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Јавното обвинителство и Министерството за внатрешни работи што побрзо да го расчистат случајот Големото око, за телефонската апликација на СДСМ „Избори 2019“ ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Залудни се очајните обиди на Мицкоски и ВМРО ДПМНЕ да го затскријат фактот дека нивната кандидатка Сиљановска е поддржана од криминалци, насилници и осуденици ...
  сите 75 | | | веќе видена

  – Кандидатката на Христијан Мицкоски, Гордана Сиљановска е поддржана од насилници, осудени за насилствата за 27 април. Меѓу поддржувачите на Сиљановска е и ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Познатиот нумеролог Мими Силјановска-Главиновска веќе 20 години се занимава со прогнозирање на победниците на претседателските, парламентарните или локалните ...
  | | веќе видена

  Кога на 1 април ја започнав кампањата, ме водеше желбата да стигнам до секој граѓанин, да разговарам со вас и да ги слушнам вашите размислувања за иднината на ...
  сите 300 | | | веќе видена

  СДСМ, градоначалничката на Арачиново, Општина Арачиново и други политички и општествени субјекти го осудија чинот на насилство во општина Арачиново. ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Кандидатката на Христијан Мицкоски, Гордана Сиљановска е поддржана од насилници, осудени за насилствата за 27 април. Меѓу поддржувачите на Сиљановска е и Игор ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Залудни се очајните обиди на Мицкоски и ВМРО ДПМНЕ да го затскријат фактот дека нивната кандидатка Сиљановска е поддржана од криминалци, насилници и осуденици ...
  сите 75 | | | веќе видена

  – Залудни се очајните обиди на Мицкоски и ВМРО ДПМНЕ да го затскријат фактот дека нивната кандидатка Сиљановска е поддржана од криминалци, насилници и ...
  сите 75 | | | веќе видена