Груевски

  во

  Гласот за одземање на мандатот на Никола Груевски ќе биде мојот последен глас во ова Собрание. Оваа одлука ја донесов веднаш по скандалот во моментите кога се ...
  сите 346 | | | веќе видена

  Пратеникот Павле Богоевски, поднесе оставка на денешната седница на која требаше да се расправа за одземање на мандат на пратеникот и екс-премиер Никола ...
  сите 346 | | | веќе видена

  Пратеникот Павле Богоевски си поднесе оставка од функцијата пратеник во Собранието, по аферата со аудио снимката. Одлуката ја соопшти предмалку на седницата ...
  сите 346 | | | веќе видена

  Во фокусот на Фактор ова утро ... Кој прави милиони евра промет од ајвар и туршија? *Четири големи македонски капацитети за преработка и конзервирање зеленчуци ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Верувам дека нема законски или било какви други пречки потерницата за поранешниот премиер Никола Груевски да не биде објавена на листата на Интерпол, изјави ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Верувам дека нема законски или било какви други пречки потерницата за поранешниот премиер Никола Груевски да не биде објавена на листата на Интерпол, изјави ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Скопје, 23 мај 2019 (/) – Верувам дека нема законски или било какви други пречки потерницата за поранешниот премиер Никола Груевски да не биде објавена на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Пратеникот и претседател на Комисијата за деловнички и мандатно имунитетни прашања Павле Богоевски поднесе оставка на пратеничката функција. Од говорница на ...
  сите 346 | | | веќе видена

  Скопје, 23 мај 2015 (МИА) – Верувам дека нема законски или било какви други пречки потерницата за поранешниот премиер Никола Груевски да не биде објавена на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Професорот, Јове Кекеновски, му порача на пратеникот и поранешен премиер, Емил Димитриев, дека има право да гласа за одземање на мандатот на осудениот екс ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Верувам дека нема законски или било какви други пречки потерницата за поранешниот премиер Никола Груевски да не биде објавена на листата на Интерпол, изјави ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Верувам дека нема законски или било какви други пречки потерницата за поранешниот премиер Никола Груевски да не биде објавена на листата на Интерпол, изјави ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Верувам дека нема законски или било какви други пречки потерницата за поранешниот премиер Никола Груевски да не биде објавена на листата на Интерпол, изјави ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Верувам дека нема законски или било какви други пречки потерницата за поранешниот премиер Никола Груевски да не биде објавена на листата на Интерпол, изјави ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Пратеникот Павле Богоевски си поднесе оставка. Тој го напушта Собранието, откако во јавноста протече телефонски разговор во кој се слуша како нарачува ...
  сите 346 | | | веќе видена