Груевски

  во

  Министерот за култура Асаф Адеми потврди дека е во тек предистражна постапка за реконструкцијата на Албанскиот театар во Скопје, која трае веќе петта година по ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Според извори на Канал пет Груевски е во Будимпешта и чека азил. Опозицијата пак побара формирање на анкетна комисија за да се утврди евентуалната вмешаност на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Шефот на црногорската дипломатија Срѓан Дармановиќ изјави дека во случајот со поранешниот македонски премиер Никола Груевски, Црна Гора постапувала како и со ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Шефот на црногорската дипломатија Срѓан Дармановиќ изјави дека во случајот со поранешниот македонски премиер Никола Груевски, Црна Гора постапувала како и со ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Опозициска мобилизација во Унгарија. Опозиционерите се погласни во своите барања, премиерот Виктор Орбан да објасно зошто засолнува криминалци од други држави. ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Во унгарскиот парламент, денеска за време на седница за пратеничките прашања, е побаран одговор за постапката за азил на осудениот екс-премиер Никола Груевски, ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Со репортерите на 1ТВ Кристина Атовска и Влатко Чаловски кои ја следеа трагата на побегнатиот поранешен премиер Никола Груевски во Црна Гора, Србија и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Опозицијата во Националниот парламент Унгарија ја доведе во прашање политиката на азил на власта поради аферата со бегството на поранешниот македонски премиер ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Опозицијата во Националниот парламент Унгарија ја доведе во прашање политиката на азил на власта поради аферата со бегството на поранешниот македонски премиер ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Шефот на црногорската дипломатија Срѓан Дармановиќ изјави дека во случајот со поранешниот македонски премиер Никола Груевски, Црна Гора постапувала како и со ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Шефот на црногорската дипломатија Срѓан Дармановиќ изјави дека во случајот со поранешниот македонски премиер Никола Груевски, Црна Гора постапувала како и со ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Денеска во Парламентот на Унгарија опозицонирите бараа одговори од Власта како Никола Груевски успеал да влезе во Унгарија, а потоа зошто има посебен третман, ...
  сите 70 | | | веќе видена