Грција

  во

  Министерот за надворешни работи Никола Димитров рече дека со четири амандмани ќе се менува Уставот, амандмани ќе се формулираат со двотретинско мнозинство во ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Уставите андамани не се напишани ниту преговарани, нив ќе ги дефинира Собранието со двотретинско мнозинство, порача министерот за надворешни работи Никола ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Никој нема право да се коцка со идентитетот, традицијата, историјата и културата на Република Македонија. Никој нема право да се коцка и како влог да ги става ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Министерството за правда ги упатува оштетените во случајот „Сопот“ на судско остварување на нивните права. – Во Министерството за правда нема нивни одбивања. ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Министерството за правда ги упатува оштетените во случајот „Сопот“ на судско остварување на нивните права.– Во Министерството за правда нема нивни одбивања. ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Одговорот на претседателот на државата Ѓорге Иванов дека нема да гласа на референдумот не не изненадува. Да се каже дека не се гласа е срамно бегство од ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Доволно созреавме како општество за да се соочиме со реалноста - патот кон ЕУ и НАТО води преку договорот со Грција за името, и таква е релноста. Сите лидери ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Државната изборна комисија (ДИК) ги собира податоците од општинските изборни комисии за бројот на пријавени болни и изнемоштени лица кои сакаат да гласаат на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  На православието му се заканува раскол, поголем од оној меѓу Истокот и Западот“, предупреди српскиот владика Иринеј Бачки по повод најавите на Вселенската ...
  сите 16 | | | веќе видена