Грција

  во

  Речиси пет и пол часа траеше расправата на Комисијата за национална одбрана и надворешни работи во грчкиот парламент за нацрт закон според кој се ратификува и ...
  сите 351 | | | веќе видена

  Грчкиот премиер, Алексис Ципрас, објави видеопорака до граѓаните во Грција, во која истакнува дека дошло време да се изнесат фактите за преспанскиот договор и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Договорот за решавањето на 27-годишниот спор помеѓу Грција и Македонија, што неделава влезе во процедура за ратификација во грчкиот парламент, претставува ...
  сите 9 | | | веќе видена

   Според Шенах демонстрациите во Грција доведоа да се почувствува отровот на национализмот.Стефан Шенах  одлично ја познава ситуацијата во Македонија каде има ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Австрискиот парламентарец Стефан Шенах зборувајќи пред Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) се осврна на одлуката за промена на името донесена ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Австрискиот парламентарец Стефан Шенах зборувајќи пред Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) се осврна на одлуката за промена на името донесена ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Австрискиот парламентарец Стефан Шенах зборувајќи пред Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) се осврна на одлуката за промена на името донесена ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Преспанскиот договор веќе влезе во процедура во Собранието на Грција. Комисијата за национална одбрана и надворешни работи, започна со разгледување на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Австрискиот парламентарец Стефан Шенах зборувајќи пред Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ) се осврна на одлуката за промена на името донесена ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Договорот за решавањето на 27-годишниот спор помеѓу Грција и Македонија, што неделава влезе во процедура за ратификација во грчкиот парламент, претставува ...
  сите 9 | | | веќе видена