Грција

  во

  Поддршка за локални патишта, животна средина, олеснување на трговијата и транспортот, унапредување на образованието и здравството, земјоделството и компаниите, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Грчката Комисија за заштита на конкуренција по службена должност започна истрага во врска со натписите во медиумите поврзани со зголемувањето на цената на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Грчката Комисија за заштита на конкуренција по службена должност започна истрага во врска со натписите во медиумите поврзани со зголемувањето на цената на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Во петицијата на 85 граѓански организации од регионот се изразува очекување дека Советот на ЕУ во јуни 2019 година ќе ги исполни ветувањата за отворање на ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Грчката Комисија за заштита на конкуренција по службена должност започна истрага во врска со натписите во медиумите поврзани со зголемувањето на цената на ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Повеќе од 80 невладини организации од Западен Балкан упатија петиција до претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, во која телото на ЕУ се повикува да не ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Печалбарството во Македонија, општо, како и она од регионот на Битолско има долга традиција. Цариград бил првиот печалбарски град, а соседните земји Србија, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Повеќе од 80 невладини организации од Западен Балкан упатија петиција до претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, во која телото на ЕУ се повикува да не ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Во емисијата „24Отворено“ при своето гостување, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски истакна дека договорот потпишан со Грција е капитулантски и е ...
  сите 222 | | | веќе видена

  Повеќе од 80 невладини организации од Западен Балкан упатија петиција до претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, во која телото на ЕУ се повикува да не ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Во емисијата „24Отворено“ при своето гостување, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски истакна дека договорот потпишан со Грција е капитулантски и е ...
  сите 222 | | | веќе видена

  Повеќе од 80 невладини организации од Западен Балкан упатија петиција до претседателот на Европскиот совет, Доналд Туск, во која телото на ЕУ се повикува да не ...
  сите 142 | | | веќе видена

  Во емисијата „24Отворено“ при своето гостување, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски истакна дека договорот потпишан со Грција е капитулантски и е ...
  сите 222 | | | веќе видена