Грција

  во

  Продолжува да се зголемува бројот на пратеници на ВМРО-ДПМНЕ кои јавно објавија  дека нема да гласаат на референдумот ниту ќе ги поддржат уставните промени кои ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Мајк Пенс не потврди дали ја прифаќа поканата да ја посети Македонија, но со популарниот лајк, како знак на поддршка,  ја испрати македонската делегација од ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Денеска, во Владата, министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу, и подносителите на проекти потпишаа договори за кофинансирање на проектите од првиот ...
  сите 34 | | | веќе видена

  На Македонија и се случува голема градежна инвестициска активност, истакна министерот за транспорт и врски Горан Сугарески за време на денешната посета на ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Достоинството на македонскиот народ е ставено на тезга од страна на Зоран Заев, кој крои нов Устав напишан по грчки инструкции, обвини денеска на ...
  сите 115 | | | веќе видена

  Во Владата денеска беа потпишани договори за национално кофинансирање на грантови за 40 проекти кои ќе се реализираат преку ИПА-програмата на ЕУ за ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Денеска во Владата на Република Македонија, Министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу, и подносителите на проекти потпишаа договори за кофинансирање на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  „Разногласието и отсутството на одговорност во клучни моменти за државата го ставија на тезга деструктивното делување на ВМРО ДПМНЕ за најважното прашање за ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Разногласието и отсутството на одговорност во клучни моменти за државата го ставија на тезга деструктивното делување на ВМРО-ДПМНЕ за најважното прашање за ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Нивната вкупна вредност е 15 милиони евра - 85 проценти се обезбедени од Европската Унија, а 15 проценти или 2,4 милиони евра се од државниот буџет, преку ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Денеска во Владата, Министерот за локална самоуправа, Сухејл Фазлиу, и подносителите на проекти потпишаа договори за кофинансирање на проектите од првиот јавен ...
  сите 34 | | | веќе видена