Гоце Делчев

  во

  Во Стопанската комора на Македонија, во Скопје, во присуство на претседателот на владата Зоран Заев, заменик премиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во Стопанската комора на Македонија, во Скопје, во присуство на претседателот на владата Зоран Заев, заменик премиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во Стопанската комора на Македонија, во Скопје, во присуство на претседателот на владата Зоран Заев, заменик премиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Би бил најсреќен кога не би помагал, кога сите би имале, но знам како моите соседи, поединци, општината и државата ми помагаа мене и сега тоа е моја должност, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Би бил најсреќен кога не би помагал, кога сите би имале, но знам како моите соседи, поединци, општината и државата ми помагаа мене и сега тоа е моја должност, ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Во пресрет на утрешниот светски ден на глобална чистота, ЈП „Чистота и Зеленило“ и волонтерите од здружението „Кумановски акцијаши“, под покровителство на ...
  сите 63 | | | веќе видена

  Никој од Македонија не може да ни каже дека немаме право да се изјаснуваме за македонскиот идентитет затоа што живееме надвор од земјата. Точно дека живееме ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Неодговорното и штетно работење на претходната локална власт е причина што ФК „Победа“ и граѓаните на Прилеп повеќе од две години немаат прволигашки фудбал и ...
  сите 10 | | | веќе видена

   Проектите за изградба на градскиот стадион „Гоце Делчев“ имаат повеќе пропусти, се е стопирано и наново ќе почнат работите, изјави денеска прилепскиот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Неодговорното и штетно работење на претходната локална власт е причина што ФК „Победа“ и граѓаните на Прилеп повеќе од две години немаат прволигашки фудбал и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Неодговорното и штетно работење на претходната локална власт е причина што ФК „Победа“ и граѓаните на Прилеп повеќе од две години немаат прволигашки фудбал и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Денеска во угостителскиот комплекс Етно Село – Тимчевски кај Куманово заврши 6-тата традиционална меѓународна копаничарско-ликовна колонија на која што во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  105 најдобро рангирани студенти на првиот уписен рок на факултетите и академиите на Универзитетот „Гоце Делчев“ добија стипендии во вид на ослободување од ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Очигледно, постојат голем број легитимни причини зошто некој би пишувал под псевдоним – од наједноставната (чисто од забава), до загриженост за безбедност, ...
  | | веќе видена

  Градоначалникот на Демир Хисар, Марјанче Стојановски, се огласи откако Лидер го објави видеото за неговите закани на вработените во ОУ „Гоце Делчев".„По однос ...
  сите 41 | | | веќе видена