Гоце Делчев

  во

  Мешовитата македонско-бугарска експертска комисија за историски образовни прашања формирана согласно Договорот за добрососедство ќе се состане повторно на 19 и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во организација на Општина Илинден, Фудбалската федерација на Македонија, Федерација на училишен спорт и училишниот спортски клуб „Брамил“ од ООУ „Браќа ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Штипската Физикална терапија „Кежовица", која е дел од Клиничка болница-Штип, ќе се поднови со нови апарати за терапија на пациентите од целиот источен регион. ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Македонската рекордерка во маратонско трчање Адријана Поп Арсова, која минатата година ја помина магичната граница под три часа, е избрана за спортист на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Тендерот за избор на компанија која ќе треба да изработи проект за тунелите под Кале е поништен поради формални недостатоци што ги имале понудите што ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ограда од ковано железо помеѓу бетонски столбови над два метри забрзано се поставуваше од задната страна на Владата во 2015година додека беше на власт ВМРО ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Спомениците од проектот “Скопје 2014” ќе куртулат и покрај тоа што наголемо им се подготвуваше ликвидација. Имено, тие беа трн во око на јужниот сосед и еден ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Тоа што Гоце Делчев е Бугарин, дека е дел од нашата емоционална приврзаност кон борбите во Македонија, на некогашните националноослободителни борби, не го ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Тоа што Гоце Делчев е Бугарин, дека е дел од нашата емоционална приврзаност кон борбите во Македонија, на некогашните националноослободителни борби, не го ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Тоа што Гоце Делчев е Бугарин, дека е дел од нашата емоционална приврзаност кон борбите во Македонија, на некогашните националноослободителни борби, не го ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Тоа што Гоце Делчев е Бугарин, дека е дел од нашата емоционална приврзаност кон борбите во Македонија, на некогашните националноослободителни борби, не го ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Со палење свеќи од страна на активисти на Здружението „Здрава котлина“ денесka на плоштадот „Гоце Делчев“ во Струмица им беше оддадена почит на жрвите од ...
  сите 14 | | | веќе видена