Гоце Делчев

  во

  На 33 пунктови во 10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи први o т настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  На 33 пунктови во 10 градови низ Македонија денеска ќе се одржи првиoт настан од националната хуманитарна акција „Нахрани 10.000“ за собирање на храна. ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Четворица студенти од Економскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ (УГД) -Штип го освоија петтото место на натпреварот за тргување на берзи „Rotman ...
  сите 29 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Со посета на институции и канење на гостите, членовите на КУД „Гоце Делчев“ од Делчево ги почнаа активностите за Пијанечко-малешевската свадба. Манифестацијата ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Дека болестите на зависност се проблем и одговорност на целото општество, докажува и оваа вознемирувачка глетка на двајца зависници, кои инјектираат дрога во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Четворица студенти од Економскиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ (УГД) -Штип го освоија петтото место на натпреварот за тргување на берзи „Rotman ...
  сите 30 | | | веќе видена

  „Како што известивме претходно, поради неочекувано пролонгирање на градежните работи околу реновирањето на основното училиште „Гоце Делчев“, учебната година за ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Поради неочекувано пролонгирање на градежните работи околу реновирањето на основното училиште „Гоце Делчев“, учебната година за учениците во ова училиште ќе ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Денес е 5- септември, а вратите на ОУ “Гоце Делчев“ се заклучени. Деца внатре нема. Родителите се оставени сами на себе да се снаоѓаат како знаат и умеат околу ...
  сите 24 | | | веќе видена

  „Денес е 5- септември, а вратите на ОУ “Гоце Делчев“ се заклучени. Деца внатре нема !Родителите се оставени сами на себе да се снаоѓаат како знаат и умеат ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 28 | | | веќе видена