Гоце Делчев

  во

  Вардаровата навивачка група „Комити“ повика на поклонение пред гробот на македонскиот револуционер Гоце Делчев в сабота, кога навршуваат 116 години од неговото ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциск во вторник следната ...
  сите 155 | | | веќе видена

  Започна капиталниот проект на Град Скопје за поврзувањето на Аеродром со Ќерамидница со изградбата на булевар АСНОМ и изградбата на мост на реката Вардар. Ова ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциск во вторник следната ...
  сите 156 | | | веќе видена

  Централното градско подрачје во Скопје ќе биде затворено за сообраќај на 7 мај, од 6.00 часот утрината, до 19.00 часот, по повод доаѓањето на папата Франциск, ...
  сите 157 | | | веќе видена

  Се чистат улиците, се мора да свети до вторник. Освен естетиката на плоштадот, во голема мера е подигната и безбедноста. Граѓаните кои живеат во центарот на ...
  сите 95 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциск во вторник следната ...
  сите 96 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциск во вторник следната ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциско во вторник следната ...
  сите 98 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциско во вторник следната ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциск во вторник следната ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциск во вторник следната ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Од Владата апелираат граѓаните навреме да го планираат времето за движење во центарот на Скопје во тек на посетата на папата Франциск во вторник следната ...
  сите 103 | | | веќе видена