Гоце Делчев

  во

  Не може да се прават компромиси повеќе од колку што дозволуваат историските факти или историскиот контекст вели за Канал 5 Драги Ѓоргиев претседателот на ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Во петок, 15.2.2019 година, во посета на Универзитетот „Гоце Делчев“ престојуваа претставници на Центарот за иновации при Универзитетот на Југоисточна Европа ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“ се одржа работен состанок на Локалниот совет за превенција на општина Илинден. На дневен ред на Советот ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“ се одржа работен состанок на Локалниот совет за превенција на општина Илинден. На дневен ред на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  „Колку што колегата (Ангел) Димитров (шеф на бугарскиот дел од македонско-бугарската експертска комисија за историски и образовни прашања-н.з.) може да каже ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Во конференциската сала на Домот на култура „Илинден“ се одржа работен состанок на Локалниот совет за превенција на општина Илинден. На дневен ред на Советот ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали да се препорача заедничко ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали да се препорача заедничко ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали да се препорача заедничко ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали да се препорача заедничко ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Скопје, 18 февруари 2019 (МИА) – Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали да се препорача заедничко ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Историски икони како цар Самоил, Гоце Делчев, Илинденското востание се меѓу личностите и настаните за кои ќе се дебатира дали да се препорача заедничко ...
  сите 62 | | | веќе видена

  Штипските културни институции задоволни од проектите одбрени од Министерството за култура. Директорот на Заводот за заштита на споменици и Музеј на град –Штип, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Штипските културни институции задоволни од проектите одбрени од Министерството за култура. Директорот на Заводот за заштита на споменици и Музеј на град –Штип, ...
  сите 5 | | | веќе видена