Гоце Делчев

  во

  Штипското комунално претпријатие „Исар“ за наредната година ќе има инвестиции пред се во водовод и канализација, најави директорот, Живко Тасев. Вкупната ...
  сите 12 | | | веќе видена

  „Подај рака" е мотото на 5. хуманитарна детска модна ревија што ќе се одржи денеска во спомен куќата „Тодор Проески" на Гумење во Крушево. Моделите за ревијата ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Ултрамаратонецот Николче Ѓоргиев кој живее и работи во Швајцарија допатува во Струмица за да ја трча делницата до Гевгелија во должина од 50-тина километри за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  За украсувањето, како лани, и годинава се потрошени 1, 2 милиона денари. Тендерот за избор на компанијата го спроведе јавното претпријатие „Куманово-Паркинг". ...
  сите 18 | | | веќе видена

  „Подај рака” е мотото на 5. хуманитарна детска модна ревија што ќе се одржи денеска во спомен куќата „Тодор Проески” во Крушево. Моделите за ревијата ги ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Подај рака" е мотото на 5. хуманитарна детска модна ревија што ќе се одржи денеска во спомен куќата „Тодор Проески" на Гумење во Крушево. Моделите за ревијата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пратеникот Владимир Ѓорчев беше говорник на трибина на Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип. Пред студентите на правниот факултет Ѓорчев зборуваше за ...
  сите 32 | | | веќе видена

  „Со нашата работа ние сме на раскрсницата на историјата и не смееме да дозволиме да се најдеме како лутаме во погрешна насока“, Азис Положани, ректор на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Утре во спомен куќата „Тодор Проески“ по петти пат ќе се одржи хуманитарната детска модна ревија со изработките на студентите од Технолошко техничкиот ...
  сите 13 | | | веќе видена