Гоце Делчев

  во

  Заменик-министерот за локална самоуправа Зоран Димитровски е оптимист дека ќе се најде решение со Бугарија и во декември ќе почнеме пристапни преговори со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Печатот на германски јазик викендов и денеска информира за спорот меѓу Северна Македонија и Бугарија кој се заканува да го блокира почетокот на пристапните ...
  сите 382 | | | веќе видена

  Македонскиот премиер Зоран Заев и натаму се прави "сиромашен и несреќен" велејќи дека Скопје е подготвено да изјави дека нема територијални претензии кон ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Зидојче Цајтунг денеска пишува дека Северна Македонија ќе може да ги започне преговорите со ЕУ само доколку признае дека нејзиниот јазик е дијалект на ...
  сите 382 | | | веќе видена

  Зидојче Цајтунг денеска пишува дека Северна Македонија ќе може да ги започне преговорите со ЕУ само доколку признае дека нејзиниот јазик е дијалект на ...
  сите 382 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за локална самоуправа Зоран Димитровски е оптимист дека ќе се најде решение со Бугарија и во декември ќе почнеме пристапни преговори со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за локална самоуправа Зоран Димитровски е оптимист дека ќе се најде решение со Бугарија и во декември ќе почнеме пристапни преговори со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за локална самоуправа Зоран Димитровски е оптимист дека ќе се најде решение со Бугарија и во декември ќе почнеме пристапни преговори со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за локална самоуправа Зоран Димитровски е оптимист дека ќе се најде решение со Бугарија и во декември ќе почнеме пристапни преговори со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за локална самоуправа Зоран Димитровски е оптимист дека ќе се најде решение со Бугарија и во декември ќе почнеме пристапни преговори со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за локална самоуправа Зоран Димитровски е оптимист дека ќе се најде решение со Бугарија и во декември ќе почнеме пристапни преговори со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Договорот за пријателство и добросососедство со Бугарија ќе се менува дефинитивно. Она што лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христјан Мицкоски го објави се покажа како ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Бараме да не му издавате нови документи и ново државјанство на Гоце Делчев, вели Ангел Џамбаски, заменик претседател на парламентарната партија ВМРО БНД. ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Македонскиот премиер Зоран Заев продолжува да се преправа дека е „сиромашен и несреќен“, велејќи дека Скопје е подготвено да изјави дека нема никакви ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Демократизирањето на СДСМ се сведува на она што ќе го науми и каже Зоран Заев. Заев да престане да глуми демократија, туку да си ги праша сопартијците дали ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Општина Центар ги отстрани објектите кои се наоѓаа на просторот веднаш под Железничкиот мост, кој ги поврзува општините Центар и Аеродром. Како што информираат ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Бугарскиот европратеник Ангел Џамбаски реагира на изјавата на македонскиот премиер Зоран Заев дека Македонија е подготвена написмено да изјави дека нема ...
  сите 51 | | | веќе видена