Гоце Делчев

  во

  Градоначалникот на Скопје изјави дека мостот Гоце Делчев ќе се реконструира околу 40 дена. По 13 години се преземаат активности за негова санација а метежот ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Претседателот на државата Стево Пендаровски во рамки на учеството на самитот на Процесот за соработка во Југоисточна Европа, во Сараево, оствари средба со ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Разговарав со претседателот на Северна Македонија – Стево Пендаровски. Среќен сум што со потпишувањето на Договорот за пријателство, добрососедство и соработка ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Градежните работи кај мостот „Гоце Делчев“ ќе се одвиваат во наредните 40 дена. Станува збор за дилатација што не е извршена повеќе од 13 години и таму ќе има ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Град Скопје денеска почна со реконструкција на дилатации на мостот Гоце Делчев. Градежните работи ќе траат 40 дена при што ќе биде воведен привремен сообраќаен ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Разговарав со претседателот на Северна Македонија, Стево Пендаровски. Се радувам што конечно вистината за нашата заедничка историја, вклучително и за Гоце ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Скопје изјави дека мостот Гоце Делчев ќе се реконструира околу 40 дена. По 13 години се преземаат активности за негова санација а метежот ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Градската власт предводена од СДСМ и градоначалникот Петре Шилегов интензивно работат на реконструкција и санација на најважните и најфреквентните коловози во ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Градската власт и градоначалникот Петре Шилегов интензивно работат на реконструкција и санација на најважните и најфреквентните коловози во градот, велат од ...
  сите 75 | | | веќе видена

  И во наредните 40 дена, граѓаните ќе треба да го одбегнуваат за сообраќај мостот „Гоце Делчев“, или пак да се навикнат на сообраќајниот метеж, поради ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Мостот „Гоце Делчев“ ќе биде блокиран за возење 40 дена, наместо 20. Возачите утрово „заглавиja“ во центарот на Скопје и доцнеа на своите работни места или со ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Обезбедивме постојана контрола на животната средина пред и за време на вежбата „Одлучен удар“ на Криволак, а истражувањата покажаа дека не се предизвикани ...
  сите 5 | | | веќе видена

  „Градската власт предводена од СДСМ и градоначалникот Петре Шилегов интензивно работат на реконструкција и санација на најважните и најфреквентните коловози во ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Градската власт предводена од СДСМ и градоначалникот Петре Шилегов интензивно работат на реконструкција и санација на најважните и најфреквентните коловози во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Од денеска започнува реконструкција на мостот „Гоце Делчев" една од најфреквентните точки во центарот на градот.  Во моментов се одвива реконструкција на ...
  сите 32 | | | веќе видена