Гоце Делчев

  во

  Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, на вчерашната завршна свеченост на Европското движење во Република Северна Македонија, доби плакета за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, на вчерашната завршна свеченост на Европското движење во Република Северна Македонија, доби плакета за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Вчера на завршната церемонија по повод Денот на Европа, 9 мај во Скопје во организација на Фондацијата Конрад Аденауер беа доделени неколку награди по повод ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, на вчерашната завршна свеченост на Европското движење во Република Северна Македонија, доби плакета за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Вчера на завршната церемонија по повод Денот на Европа, 9 мај во Скопје во организација на Фондацијата Конрад Аденауер беа доделени неколку награди по повод ...
  сите 7 | | | веќе видена

   Во септември лани тој беше трет во светот, веднаш по претставниците на САД и Кина. Добитник е на бројни награди, медали, дипломи, на олимпијади, на државно, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Седумдесет и шест години од формирањето на Тиквешкиот партизански одред „Добри Даскалов” беа одбележани денеска во Кавадарци. Цвеќе беше положено на споменикот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На 6 мај оваа година Обединетите нации го објавија драматичниот нацрт-извештај во кој потенцираат дека животот на нашата планета е пред масовно изумирање и ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Човекот кој стои позади ненадминливиот Среќко Шојиќ во недела гостува во „Еден на Еден“. Актерот Милан Лане Гутовиќ зборува за тоа како настанал легендарниот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Семејното насилство е карактеристика на најниските и највисоките општествени слоеви, а кај средните е со најмал интензитет, покажале истражувањата на ...
  сите 6 | | | веќе видена