Гоце Делчев

  во

  Еден лубрикант во Република Македонија чини 415 денари. За 415 денари во овој момент во Ресен можат да се купат 830 килограми јаболка. 830 килограми јаболка за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Еден лубрикант во Република Македонија чини 415 денари. За 415 денари во овој момент во Ресен можат да се купат 830 килограми јаболка. 830 килограми јаболка за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Генералниот секретар на Владата, Драги Рашковски, побарал од Министерството за образование и наука да го „чешла“ моето досие за тоа како сум докторирал на УКИМ ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Почнуваат активностите за номинацијата на Лесново за Геопарк, кој треба да биде ставен на листата и под заштита на УНЕСКО. Директорката на Центарот за развој ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во Општина Виница 14 ученици од четирите деветолетки учествуваа на општинскиот натпревар „Млади библиотекари“ што по деветнаесетти пат го организираше ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Измина една година откако Социјалдемократскиот сојуз го презеде водењето на општина Гази Баба, година на изневерени очекувања, неспособност, нереализирани ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Измина една година откако Социјалдемократскиот сојуз го презеде водењето на општина Гази Баба, година на изневерени очекувања, неспособност, нереализирани ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Невенка Стаменковска Почитувани, Измина една година откако Социјалдемократскиот сојуз го презеде водењето ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Измина една година откако Социјалдемократскиот сојуз го презеде водењето на општина Гази Баба, година на изневерени очекувања, неспособност, нереализирани ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Според опозицијата денешната дебата на комисијата за Финансирање и буџет го покажа целото лицемерие на пратениците на СДСМ. Иако пред речиси година и пол ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Измина една година откако Социјалдемократскиот сојуз го презеде водењето на општина Гази Баба, година на изневерени очекувања, неспособност, нереализирани ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Според опозицијата денешната дебата на комисијата за Финансирање и буџет го покажа целото лицемерие на пратениците на СДСМ. Иако пред речиси година и пол ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Измина една година откако Социјалдемократскиот сојуз го презеде водењето на општина Гази Баба, година на изневерени очекувања, неспособност, нереализирани ...
  сите 14 | | | веќе видена