Гоце Делчев

  во

  Во понеделник Независниот синдикат на полицијата (НСП) најави тричасовен синдикален марш низ центарот на Скопје за враќање на достоинството во полицијата. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  В понеделник Независниот синдикат на полицијата (НСП) најави тричасовен синдикален марш низ центарот на Скопје за враќање на достоинството во полицијата. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во понеделник Независниот синдикат на полицијата (НСП) најави тричасовен синдикален марш низ центарот на Скопје за враќање на достоинството во полицијата. ...
  сите 19 | | | веќе видена

  В понеделник Независниот синдикат на полицијата (НСП) најави тричасовен синдикален марш низ центарот на Скопје за враќање на достоинството во полицијата. ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Полицајците в понеделник на марш низ Скопје за враќање на достоинството во полицијата В понеделник Независниот синдикат на полицијата (НСП) најави тричасовен ...
  сите 20 | | | веќе видена

  В понеделник Независниот синдикат на полицијата (НСП) најави тричасовен синдикален марш низ центарот на Скопје за враќање на достоинството во полицијата. ...
  сите 21 | | | веќе видена

  В понеделник Независниот синдикат на полицијата (НСП) најави тричасовен синдикален марш низ центарот на Скопје за враќање на достоинството во полицијата. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  В понеделник Независниот синдикат на полицијата (НСП) најави тричасовен синдикален марш низ центарот на Скопје за враќање на достоинството во полицијата. ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Студентите од студентскиот дом „Стив Наумов” од вчера имаат греење и топли радијатори, а од пред два дена и топла вода. Државниот студентски центар со помош на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Државниот студентски центар со помош на БЕГ ги решил и санирал проблемите настанати со дефект во внатрешната инсталација во студентскиот дом „Стив Наумов“, па ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Државниот студентски центар со помош на БЕГ ги решил и санирал проблемите настанати со дефект во внатрешната инсталација во студентскиот дом „Стив Наумов“, па ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Општина Центар во изминатава една година редовно и навремено ги исплаќа побарувањата на своите соработници и редовно ги исплаќа платите на своите вработени, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Државниот студентски центар со помош на БЕГ ги решил и санирал проблемите настанати со дефект во внатрешната инсталација во студентскиот дом „Стив Наумов“, па ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Студентите од студентскиот дом „Стив Наумов“ од денеска имаат греење и топли радијатори, а од пред два дена и топла вода. Државниот студентски центар со помош ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Државниот студентски центар со помош на БЕГ ги решил и санирал проблемите настанати со дефект во внатрешната инсталација во студентскиот дом „Стив Наумов“, па ...
  сите 11 | | | веќе видена