Гоце Делчев

  во

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па сè до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 32 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот па сè до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  На 6 септември со почеток во 10 часот, па се до 19 часот ќе биде организирана голема хуманитарна акција на 33 пунктови за донации поставени низ Скопје, Битола, ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев во изјава за КТВ информира за реализираните проекти во основните и средните училишта со што се создадени услови за ...
  сите 50 | | | веќе видена

  ОУ „Гоце Делчев“ денеска ги извести учениците и нивните родители дека немаат распоред за часови, што значи нема да работат поради незавршени градежни работи ...
  сите 34 | | | веќе видена

  За 1.068 основци, од кои 128 првачиња и за 316 средношколци во Преспа денеска почна новата учебна 2018/2019 година. Добрoдојде и успешен почеток на првачињата ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Додека градоначалниците алармираат за се уште присутни проблеми, од ресорното министерство тврдат дека се бараат решенија. Министерот Адеми во интервју за ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Како научници и автори сакаме да се осврнеме на прашањето на извртувањето на суштината на Преспанскиот „договор“ во некои кругови, како и портретирањето на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Пишува Тодор ПЕТРОВ Ако сакате територија без народ и историја, најмете го Зоран Заев за премиер на држава, заради страст за власт и сласт за моќ и пари да си ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во петте кумановските средни училишта годинава во прва година ќе тргнат 1.256 ученици што е незначително помалку во однос на минатата година, информираат од ...
  сите 173 | | | веќе видена

  Македонските ниви ги обработуваат земјоделци, чија просечна старост е 57 или 58 години. Младите не се заинтересирани за производство на храна во своите села, ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Интернист и невролог се професииите за кои делчевските лекари треба допрва да специјализираат за да се надмине проблемот со недостиг на ваков кадар во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Како што вели директорот на делчевскиот Здравствен дом Марија Глигоровска, ако во скоро време специјализанти не заминат на специјализација, тогаш за многу ...
  сите 24 | | | веќе видена