Дирекцијата

  во

  Викторија Скрипал, внука на поранешниот двоен агент Сергеј Скрипал, му ги предала снимките од нејзините неодамнешни телефонски разговори со нејзиниот вујко на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Викторија Скрипал, внука на поранешниот двоен агент Сергеј Скрипал, му ги предала снимките од нејзините неодамнешни телефонски разговори со нејзиниот вујко на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  По повод државниот празник „Св. Кирил и Методиј“ (Ден на сесловенските просветители) денеска (петок) паркиралиштата со кои стопанисува ЈП Паркинзи на Општина ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Првата фаза треба да се реализира до крајот на декември годинава или најдоцна во првиот квартал од следната година. -Во Владата го потпишуваме договорот за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Договор за закуп на парцела со површина од 139.640 квадратни метри во ТИРЗ Скопје денеска е потпишан со германската фрмацевтска компанија Герешајмер која во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Договор за закуп на парцела со површина од 139.640 квадратни метри во ТИРЗ Скопје денеска е потпишан со германската фрмацевтска компанија Герешајмер која во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска присуствуваше на потпишувањето на Договорот за закуп на земјиште помеѓу ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и Заменик на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев денеска ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Договор за закуп на парцела со површина од 139.640 квадратни метри во ТИРЗ Скопје денеска е потпишан со германската фрмацевтска компанија Герешајмер која во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Договор за закуп на парцела со површина од 139.640 квадратни метри во ТИРЗ Скопје денеска е потпишан со германската фрмацевтска компанија Герешајмер која во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Странска инвестиција од Германија ќе започне со работа во државата. Денес во Владата беше потпишан договор за закуп помеѓу Дирекцијата за Технолошко ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев денеска присуствуваше на потпишувањето на Договорот за закуп на земјиште помеѓу ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев и Заменик на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев денеска присуствуваа на потпишувањето на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Договор за закуп на парцела со површина од 139.640 квадратни метри во ТИРЗ Скопје денеска е потпишан со германската фрмацевтска компанија Герешајмер која во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Денеска е потпишан Договор за закуп на парцела со површина од 139.640 квадратни метри во ТИРЗ Скопје денеска со германската фрмацевтска компанија Герешајмер, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Договор за закуп на парцела со површина од 139.640 квадратни метри во ТИРЗ Скопје денеска е потпишан со германската фрмацевтска компанија Герешајмер која во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Договор за закуп на парцела со површина од 139.640 квадратни метри во ТИРЗ Скопје денеска е потпишан со германската фрмацевтска компанија Герешајмер која во ...
  сите 22 | | | веќе видена