Дирекцијата

  во

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, Рухан Иљази, за директор на Дирекцијата за радијациона ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба. Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба.Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Од 85-тата седница на Владата на Република Македонија: За 5% се зголемуваат платите на вработените во основно и средно образование; лозарите добиваат по 1 ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Владата денеска го усвои концептот за Национална структура за водење на процесот за зачленување на Република Македонија во НАТО. Владата ги задолжи министрите ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во духот на веќе докажаното и потврдено партнерство меѓу Македонија и САД, денеска официјализиравме уште еден сегмент од мноштвото области од нашата ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Во духот на веќе докажаното и потврдено партнерство меѓу Република Македонија и Соединетите Американски Држави, денеска официјализираме уште еден сегмент од ...
  сите 17 | | | веќе видена

  - Меморандум за разбирање помеѓу американското Министерство за енергетика и Министерство за внатрешни работи на Република Македонија во врска со спречувањето ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во духот на веќе докажаното и потврдено партнерство меѓу Македонија и САД денеска официјализиравме уште еден сегмент од мноштвото области од нашата ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Меморандум за разбирање помеѓу американското Министерство за енергетика и Министерство за внатрешни работи на Република Македонија во врска со спречувањето на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  „Во духот на веќе докажаното и потврдено партнерство меѓу Македонија и САД, денеска официјализираме уште еден сегмент од мноштвото области од нашата ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Во духот на веќе докажаното и потврдено партнерство меѓу Македонија и САД, денеска официјализиравме уште еден сегмент од мноштвото области од нашата ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Меморандум за разбирање помеѓу американското Министерство за енергетика и Министерство за внатрешни работи на Република Македонија во врска со спречувањето на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Меморандум за разбирање помеѓу американското Министерство за енергетика и Министерство за внатрешни работи на Република Македонија во врска со спречувањето на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Меморандум за разбирање помеѓу американското Министерство за енергетика и Министерство за внатрешни работи на Република Македонија во врска со спречувањето на ...
  сите 25 | | | веќе видена