Дирекцијата

  во

  На армискиот полигон Криволак денеска беше уништен дел од арсеналот од артилериски гранати од Прва светска војна пронајдени на локација во Битола. Беким ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Доколку граѓанин го касне или изгребе куче или мачка, веднаш треба да се јави во најблиската здравствена установа за лекување на повредите, апелира Агенцијата ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Доколку граѓанин го касне или изгребе куче или мачка, веднаш треба да се јави во најблиската здравствена установа за лекување на повредите, апелира Агенцијата ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Доколку граѓанин го касне или изгребе куче или мачка, веднаш треба да се јави во најблиската здравствена установа за лекување на повредите, апелира Агенцијата ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и владиниот економски тим одржаа онлајн состанок со претседателот на Стопанската комора на ...
  | | веќе видена | слични

  Економијата во рамки на техмолошко индустриските развојни зони (ТИРЗ) генерално во Република Северна Македонија придонесува некаде 50-тина проценти од вкупниот ...
  сите 46 | | | веќе видена

  Економијата во рамки на техмолошко индустриските развојни зони (ТИРЗ) генерално во Република Северна Македонија придонесува некаде 50-тина проценти од вкупниот ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Економијата во рамки на техмолошко индустриските развојни зони (ТИРЗ) генерално во Република Македонија придонесува некаде 50-тина проценти од вкупниот извоз ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и владиниот економски тим одржаа онлајн состанок со претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески и со Асоцијацијата на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и владиниот економски тим одржаа онлајн состанок со претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески и со Асоцијацијата на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Новиот директор на Дирекцијата за технолошко-индустриски развојни зони, ТИРЗ, Јован Деспотовски, денеска откри многу интересен податок, а тој е дека плтите на ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Директорот на Дирекцијата на ТИРЗ Јован Деспотовски денеска ќе информира за економските движења во индустриските зони. Тој ќе ги претстави првичните анализи и ...
  сите 54 | | | веќе видена

  Во 11 часот, Националниот штаб за цивилна заштита на Хрватска, ќе објави нови, уште построги мерки на прес-конференција. Како што објави Индекс.хр, меѓу новите ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и владиниот економски тим одржаа онлајн состанок со претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески и со Асоцијацијата на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев и владиниот економски тим одржаа онлајн состанок со претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески и со Асоцијацијата на ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Директорот на ДТИРЗ, Јован Деспотовски во моментов одржува прес-конференција во Владата. Деспотовски ќе информира за економските движења во индустриските зони ...
  сите 57 | | | веќе видена