Дирекцијата

  во

  Собранието денеска во рамки на 90. седница го усвои во прво читање сетот закони за реформирање на безбедносно-разузнавачката заедница, со кои меѓу другото се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Собранието денеска во рамки на 90. седница го усвои во прво читање сетот закони за реформирање на безбедносно-разузнавачката заедница, со кои меѓу другото се ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Собранието денеска во рамки на 90. седница го усвои во прво читање сетот закони за реформирање на безбедносно-разузнавачката заедница, со кои меѓу другото се ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Собранието денеска во рамки на 90. седница го усвои во прво читање сетот закони за реформирање на безбедносно-разузнавачката заедница, со кои меѓу другото се ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Собранието денеска во рамки на 90. седница го усвои во прво читање сетот закони за реформирање на безбедносно-разузнавачката заедница, со кои меѓу другото се ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Владата врши притисок врз медиумите со чија уредувачка политика не се согласува, притоа користејќи го Јавното обвинителство. Нема поинаков начин да се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Викенд. За граѓаните – повик да излезат од дома. За кафулињата – „аларм“ да се премести некоја маса плус надвор. За една група активисти – знак да извадат ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци алепира граѓаните да бидат исклучително внимателни при откривањето на своите лични податоци на интернет, затоа што ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Скопје, 5. март 2019 (ИНПРЕС) – Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи ...
  сите 19 | | | веќе видена

  При тоа, велат од Дирекцијата, на граѓаните им се ветуваат различни видови на награди, а за возврат од нив се бара да ги откријат своите лични податоци како ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на лични податоци (ДЗЛП) информира дека се забележува зголемена активност на организирање лажни наградни игри преку социјалните мрежи ...
  сите 23 | | | веќе видена