Дирекцијата

  во

  Владата на Република Македонија во рамки на 115-та седница денеска донесе повеќе одлуки меѓу кои и за Законот за борба против корупцијата за кој се предлага да ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Програмите за промоција на обновливи извори на енергија и поттикнување на енергетска ефикасност во домаќинствата за 2019 година и за конкурентност, иновации и ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Програмите за промоција на обновливи извори на енергија и поттикнување на енергетска ефикасност во домаќинствата за 2019 година и за конкурентност, иновации и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Програмите за промоција на обновливи извори на енергија и поттикнување на енергетска ефикасност во домаќинствата за 2019 година и за конкурентност, иновации и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија во рамки на 115-та седница денеска донесе повеќе одлуки меѓу кои и за Законот за борба против корупцијата за кој се предлага да ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија на својата денешна 115-та редовна седница донесе одлука на Собранието на РМ да му предложи Предлог-законот за спречување на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 115. седница, на чиј дневен ред се повеќе точки. По предлог на Агенција за млади и спорт, Владата, како што ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 115-та седница на чии дневен ред се најдоа повеќе точки.На предлог на Агенција за млади и спорт владата, ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 115. седница на која ќе биде презентиран Предлог-законот за слободен пристап до информации од јавен ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија денеска ќе ја одржи 115-та седница на чии дневен ред се повеќе точки. На предлог на Агенција за млади и спорт владата, како што ...
  сите 16 | | | веќе видена