Дирекцијата

  во

  На глобално ниво, конкурентноста на македонските слободни зони значително е подобрена како директен резултат на овогодинешната промоција на новиот Закон за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука за формирање комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникациите и на техничката документација од ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Значително е подобрена конкурентноста на македонските слободни зони на глобално ниво како директен резултат на новиот Закон за финансиска подршка на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Владата донесе одлука за формирање Комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникации и на техничката документација од Управа за безбедност и ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Владата донесе одлука за формирање Комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникации и на техничката документација од Управа за безбедност и ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Значително е подобрена конкурентноста на македонските слободни зони на глобално ниво како директен резултат на новиот Закон за финансиска подршка на ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука за формирање комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникациите и на техничката документација од ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Што беше формирана со посебен закон со цел  да се реформира процесот на следење на комуникациите и да се спречат наматошните злоупотреби при спроведувањето на ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница, донесе одлука за формирање на Комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникации и на техничката документација од ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница донесе одлука за формирање комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникациите и на техничката документација од ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија ја одржа 97-та седница: Формирана е Комисија за пренос на техничките уреди и на документацијата од МВР–УБК во ОТА Владата на ...
  | | веќе видена | слични

  Значително е подобрена конкурентноста на македонските слободни зони на глобално ниво како директен резултат на новиот Закон за финансиска подршка на ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Владата донесе одлука за формирање Комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникации и на техничката документација од Управа за безбедност и ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Владата донесе одлука за формирање Комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникации и на техничката документација од Управа за безбедност и ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница, донесе одлука за формирање на Комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникации и на техничката документација од ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Владата на Република Македонија, на денешната седница, донесе одлука за формирање на Комисија за пренос на техничките уреди за следење на комуникации и на ...
  сите 79 | | | веќе видена