Дирекцијата

  во

  Прибирањето на надоместокот за користење на патот во Република Македонија се врши преку отворен систем за наплата составен од 10 наплатни станици. Согласно ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Иако Владата се повлече од првичната најава за целосен увид во банкарските сметки на граѓаните и нивните депозити, сепак останува предлог решението за увид во ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, Рухан Иљази, за директор на Дирекцијата за радијациона ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Владата на денешната редовна седница донесе одлука за зголемување на платите на вработените во основно и во средно образование за 5%, почнувајќи од исплатата ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба. Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, Рухан Иљази за директор на Дирекцијата за радијациона ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба. Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба. Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба. Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Владата денеска го усвои концептот за Национална структура за водење на процесот за зачленување на Република Македонија во НАТО.Владата ги задолжи министрите ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Владата на денешната редовна седница донесе одлука за зголемување на платите на вработените во основно и во средно образование за пет отсто, почнувајќи од ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба. Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ги именуваше Сали Ајдини за директор на Државниот комунален инспекторат, соопшти владината прес-служба. Рухан Иљази е именуван за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Владата на денешната 85 седница именуваше директори на Државниот комунален инспекторат и на Дирекцијата за радијациона безбедност.„Владата на денешната седница ...
  сите 11 | | | веќе видена