Дирекцијата

  во

  Дирекцијата за технолошко развојни зони – ТИРЗ во 2020 година исплати над 10,6 милиони евра на 29 компании за реализација на нивните инвестиции во зоните. Ова ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Ова е 94,4% реализација на предвидената државна помош за изминатата година исплатена кон странските инвеститори во земјава. Дополнително е одобрена и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Дирекцијата за технолошко развојни зони – ТИРЗ во 2020 година исплати над 10 милиони и 600 илјади евра на 29 компании за реализација на нивните инвестиции во ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Дирекцијата за технолошко развојни зони – ТИРЗ во 2020 година исплати над 10 милиони и 600 илјади евра на 29 компании за реализација на нивните инвестиции во ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Дирекцијата за технолошко развојни зони – ТИРЗ во 2020 година исплати над 10,6 милиони евра на 29 компании за реализација на нивните инвестиции во зоните. Ова ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Дирекцијата за технолошко развојни зони – ТИРЗ во 2020 година исплати над 10,6 милиони евра на 29 компании за реализација на нивните инвестиции во зоните. Ова ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Членовите на ДУИ кои се фотографираа без маски на роденденската забава на лидерот на партијата Али Ахмети во новоотвореното седиште на Министерството за ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Кои македонски официјални лица ќе ја имаат привилегијата да располагаат со највисоките тајни на НАТО? Северноатлантската алијанса во моментов ги разгледува ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Првиот човек на ТИРЗ,Јован Деспотовски со поинаква и смела визија за начинот на „размрдување’’ на досегашната ситуација на не многу успешните обиди за ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Со специјализирани машини за чистење и возила за подигање на сметот, ЈПКД „Комуналец“ утрово почнаа со расчистување на остатоците од големиот пожар во ...
  сите 40 | | | веќе видена