Дирекцијата

  во

  Министерството за финансии работи на Правилник за уредување на надоместокот кој државата треба да им го плаќа на нафтените копании кои ги чуваат државните ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Несигурност, збунетост и многу прашања кај бизнис-заедницата отвори законот за заштита на личните податоци, кој сѐ уште не е донесен. Многу од фирмите не се ...
  сите 5 | | | веќе видена

  На 17.04.2019 година (среда) со почеток во 10.00 часот во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци ќе се одржи: „Обука за обезбедување тајност ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Партнерство за подобра бизнис регулатива, што се спроведува во партнерство со четирите најактивни стопански комори во земјата (Стопанска комора за информатички ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Управувачки комитет за координација и управување во системот за управување со кризи: Издадени се препораки за соработка на институциите за превенција и раното ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Управувачки комитет за координација и управување во системот за управување со кризи: Издадени се препораки за соработка на институциите за превенција и раното ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Управувачки комитет за координација и управување во системот за управување со кризи: Издадени се препораки за соработка на институциите за превенција и раното ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи со кој претседава министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Седницата се одржа по повод претстојната летна сезона, појавата на високи температури и можноста од појава на евентуални пожари на територијата на Република ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи со кој претседава министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Управувачки комитет за координација и управување во системот за управување со кризи: Издадени се препораки за соработка на институциите за превенција и раното ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Управувачки комитет за координација и управување во системот за управување со кризи: Издадени се препораки за соработка на институциите за превенција и раното ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи со кој претседава министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Управувачки комитет за координација и управување во системот за управување со кризи: Издадени се препораки за соработка на институциите за превенција и раното ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Несигурност, збунетост и многу прашања, отвори кај бизнис заедницата законот за заштита на личните податоци кој сé уште не е донесен. Голем дел од фирмите ...
  сите 5 | | | веќе видена