Дирекцијата

  во

  Заменикот-министер за одбрана на Република Македонија, Беким Максути, денеска во Домот на АРМ се обрати на Денот за високи гости на вежбата „Сеопфатен одговор ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Заменикот-министер за одбрана на Република Македонија, Беким Максути, денеска во Домот на АРМ се обрати на Денот за високи гости на вежбата „Сеопфатен одговор ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Заменикот-министер за одбрана на Република Македонија, Беким Максути, денеска во Домот на АРМ се обрати на Денот за високи гости на вежбата „Сеопфатен одговор ...
  сите 41 | | | веќе видена

  По тренбдот на останатите јавни органи, претпријатија и други установи, и дирекцијата на „Македонска пошта“ е на пат да биде служена со евтино кафе, чај и сок ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Дирекцијата на „Македонска пошта“ е следна јавна институција која која сака да отвори бифе со екстремно ниски цени за вработените. Максималните цени се посебно ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Транснационалните безбедносни закани, регионалниот и националниот придонес кон регионалната безбедност се теми на расправа на Регионалниот безбедносен форум ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Транснационалните безбедносни закани, регионалниот и националниот придонес кон регионалната безбедност се теми на расправа на Регионалниот безбедносен форум ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Договорот со Грција ќе има сериозни последици и врз македонскиот идентитет, јазик, култура… Со договорот се влегува во некои лични чувства. Еве на пример јас ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Договорот со Грција ќе има сериозни последици и врз македонскиот идентитет, јазик, култура... Со договорот се влегува во некои лични чувства. Еве на пример ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Договорот со Грција ќе има сериозни последици и врз македонскиот идентитет, јазик, култура… Со договорот се влегува во некои лични чувства. Еве на пример јас ...
  сите 10 | | | веќе видена