Дирекцијата

  во

  Вчера, во просториите на Центарот за управување со кризи, се одржа 10-тaта седница на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување информираат дека по дојдавата од локалните власти дека во селото Горно Косоврасти, општина Дебар, мештаните останале ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи во пресрет на најавите од Управата за хидрометеоролошки работи (УХМР) за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување информираат дека по дојдавата од локалните власти дека во селото Горно Косоврасти, општина Дебар, мештаните останале ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Вчера, во просториите на Центарот за управување со кризи, се одржа 10-та седница на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Вчера, во просториите на Центарот за управување со кризи, се одржа 10-тaта седница на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Од Дирекцијата за заштита и спасување информираат дека по дојдавата од локалните власти дека во селото Горно Косоврасти, општина Дебар, мештаните останале ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) по неколку часовна работа го исчисти од снег патот кон дебарското село Горно Косоврасти. Расчистувањето на патот, како ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) по неколку часовна работа го исчисти од снег патот кон дебарското село Горно Косоврасти. Расчистувањето на патот, како ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита и спасување (ДЗС) по неколку часовна работа го исчисти од снег патот кон дебарското село Горно Косоврасти. Расчистувањето на патот, како ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Битолските опозициски советници денеска поднесоа иницијатива за свикување вонредна седница, како што велат согласно деловникот на Советот со 11 потписи, а ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Радост за децата, грижа за надлежните власти, проблеми за постарите лица. Вакваи се сликата и расположението во Охрид, по обилните снежни врнежи кои направија ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Околу двесте жители на селото Герман, во Општина Ранковце, деветти ден се отсечени од сообраќајна комуникација со општината поради обилните снежни врнежи што ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Околу двесте жители на селото Герман, во Општина Ранковце, деветти ден се отсечени од сообраќајна комуникација со општината поради обилните снежни врнежи што ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Околу двесте жители на селото Герман, во Општина Ранковце, деветти ден се отсечени од сообраќајна комуникација со општината поради обилните снежни врнежи што ...
  сите 18 | | | веќе видена