Дирекцијата

  во

  Дирекцијата за заштита на личните податоци дала негативно мислење за Законот со кој УЈП ќе ги проверува банкарските сметки на граѓаните. Предложените законски ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на личните податоци е против увидот на УЈП во банкарските сметки на граѓаните и уште во мај годинава дала негативно мислење за ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на личните податоци дала негативно мислење за Законот со кој УЈП ќе ги проверува банкарските сметки на граѓаните. Предложените законски ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на личните податоци дала негативно мислење за Законот со кој УЈП ќе ги проверува банкарските сметки на граѓаните. Предложените законски ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Дирекцијата за заштита на личните податоци уште во мај годинава дала негативно мислење на предложените измени на Законот за банките со кои УЈП треба да добие ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Ако сега УЈП има увид во банкарските тајни кај сите граѓани, тогаш личните податоци се доведени во прашање. Дирекцијата за заштита на личните податоци преку ...
  сите 55 | | | веќе видена

  По неколкудневни жестоки дебати во јавноста околу планираните законски измени со кои УЈП ќе може да ѕирка во тртансакциските сметки на граѓаните, се огласи и ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Управата за јавни приходи електронски ќе ги добива од банките податоците за граѓаните неопходни за пополнување на Годишната даночна пријава, која од јануари ...
  | | веќе видена | слични