Дирекцијата

  во

  Директорот на новоформираната Оперативно-техничка агенција, Зоран Ангеловски денеска ќе има средба со членовите на собраниската Комисија за надзор над ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Неексплодирана артилериска граната од Првата светска војна е пронајдена во Битола при изведување градежни работи. Според информациите на МВР, вчера во ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Стара неексплодирана артилериска граната од Првата светска војна е пронајдена во старата касарна во Битола-комплекс Јуриј. Пиротехничар во Дирекцијата за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  На 26.10.2018 година во 13:30 часот во Полициската станица-Битола, од страна на вработен пиротехничар во Дирекцијата за заштита и спасување пријавено е дека ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Значително е подобрена конкурентноста на македонските слободни зони на глобално ниво како директен резултат на новиот Закон за финансиска подршка на ...
  сите 9 | | | веќе видена