Дарко Митевски

  во

  ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални избори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: • За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран електротехнички инжинер, угледен и почитуван граѓанин во Битола и битолско. • За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, ...
  сите 48 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални избори ќе излезе со проверени кадри. Во најголемиот дел општини ќе ги кандидира досегашните градоначалници, кои според анкетите, реализирале голем број проекти и заслужуваат нова шанса.- Излегуваме со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општеството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда, изјави Емир Димитриев, член на ИК.Во трката за Свети Николе влегува актуелниот градоначалник Зоран Тасев, кој своето работење го одликува со голем број на ветени и реализирани проекти. И во Штип довербата на своите сопартијци ја доби актуелниот градоначалник Илчо Захариев, за Босилово ќе трча актуелниот Љупчо Колев, за Ново Село Блажо Велков, а ...
  сите 63 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска објави 37 кандидати за градоначалници, од кои повеќето се стари кадри кои и сега ги управуваат општините. За Битола, кандидат е Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран електротехнички инжинер. Кандидат за Бутел е Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, дипломиран политиколог, вработен во министерството за труд и социјална политика и актуелен советник во Советот на општина Бутел, спортист и тренер на македонската Таеквондо федерација ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Штип го кандидира актуелниот градоначалник, Илчо Захариев, познат фармацевт. За Виница, кандидат е Мартин Павлов, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Виница, лекар со долгогодишен стаж во градот. За Чаир кандидат за градоначалник е Нермин Теловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, специјалист по дефектологија. Партијата за општина Босилово, го ...
  сите 66 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ објави листа со 38 кандидати за градоначалници со кои ќе настапи на локалните избори. За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола и дипломиран електротехнички инжинер. За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, дипломиран политиколог, вработен во министерството за труд и социјална политика и актуелен советник во Советот на општина Бутел и тренер на македонската Таеквондо федерација. За Штип, актуелниот градоначалник, Илчо Захариев, квалитетен кадар, со голем број на реализирани проекти, познат фармацевт со национално реноме. За Виница, Мартин Павлов, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Виница, лекар со долгогодишен стаж во градот. За Чаир, Нермин Теловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, специјалист по дефектологија. За Босилово, актуелниот градоначалник, Љупчо Колев. За Струга, Сеад Солаковски, член на ИК на ...
  сите 67 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска ги објави имињата на кандидатите за градоначалници во повеќе општини, кои на претстојните локални избори ќе ја бараат довербата од граѓаните.„ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални иззбори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници“, изјави Димитриев. Според листата, дел од кандидатите се всушност актуелните градоначалници, па така Илчо Захариев повторно ќе ја бара довербата од штипјани. За градоначалник на Босилово повторно се кандидира Љупчо Колев, а кандидат во Свети Николе е актуелниот градоначалник, Зоран Тасев.Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници:За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран електротехнички инжинер, угледен и почитуван граѓанин во Битола и битолско. За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Интегрално соопштение: ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални избори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: • За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец" во Битола, дипломиран електротехнички инжинер, угледен и почитуван граѓанин во Битола и битолско. • За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: • За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран електротехнички инжинер, угледен и почитуван граѓанин во Битола и битолско. • За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, дипломиран политиколог, вработен во министерството за труд и социјална политика и актуелен советник во Советот на општина Бутел, успешен спортист и тренер на македонската Таеквондо федерација. • За Штип, актуелниот градоначалник, Илчо Захариев, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска соопшти одлука за кандидати за градоначалник на неколку општини за претстојните локални избори.Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет ги предлага следните кандидати за градоначалници:• За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран електротехнички инжинер• За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, дипломиран политиколог, вработен во министерството за труд и социјална политика и актуелен советник во Советот на општина Бутел, спортист и тренер на македонската Таеквондо федерација• За Штип, актуелниот градоначалник, Илчо Захариев, познат фармацевт со национално реноме• За Виница, Мартин Павлов, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Виница, лекар со долгогодишен стаж во градот• За Чаир, Нермин Теловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, специјалист по дефектологија• За Босилово, актуелниот ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Интегрално соопштение: ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални избори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани.Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници:• За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец" во Битола, дипломиран електротехнички инжинер, угледен и почитуван граѓанин во Битола и битолско.• За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ...
  сите 73 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ објави листа со 38 кандидати за градоначалници со кои ќе настапи на локалните избори. За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола и дипломиран електротехнички инжинер. За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, дипломиран политиколог, вработен во министерството за труд и социјална политика и актуелен советник во Советот на општина Бутел и тренер на македонската Таеквондо федерација. За Штип, актуелниот градоначалник, Илчо Захариев, квалитетен кадар, со голем број на реализирани проекти, познат фармацевт со национално реноме. За Виница, Мартин Павлов, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Виница, лекар со долгогодишен стаж во градот. За Чаир, Нермин Теловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, специјалист по дефектологија. За Босилово, актуелниот градоначалник, Љупчо Колев. За Струга, Сеад Солаковски, член на ИК на ...
  сите 82 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денес ги објави имињата на кандидатите за градоначалници кои на претстојните локални избори ќе ја бараат довербата од граѓаните. За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран електротехнички инжeнер. За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, дипломиран политиколог, вработен во Mинистерството за труд и социјална политика и актуелен советник во Советот на општина Бутел, спортист и тренер на македонската Таеквондо федерација. За Штип, актуелниот градоначалник, Илчо Захариев, фармацевт. За Виница, Мартин Павлов, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Виница, лекар со долгогодишен стаж во градот. За Чаир, Нермин Теловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, специјалист по дефектологија. За Босилово, актуелниот градоначалник, Љупчо Колев. За Струга, Сеад Солаковски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, лекар по професија. За ...
  сите 96 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денес ги објави имињата на кандидатите за градоначалници кои на претстојните локални избори со богата програма ќе ја бараат довербата од граѓаните. ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални иззбори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран ...
  сите 80 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска ги објави имињата на кандидатите за градоначалници кои на претстојните локални избори со богата програма ќе ја бараат довербата од граѓаните. Кандидат за градоначалник на општина Битола е Зоран Илиоски, пратеник. За Бутел е Дарко Костовски, советник во општината. Кандидат за градоначалник на општина Штип, актуелниот градоначалник Илчо Захариев. За Виница, Мартин Павлов, лекар со долгогодишен стаж. Кандидат за градоначалник на општина за Чаир е Нермин Таловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. За Босилово, Љупчо Колев кој покажа одлични резултати За Струга Сеат Селаковски, член на ИК. Кандидат за градоначалник на општина за Свети Николе, Зоран Тасев, актуелен градоначалник. За Ново Село Блажо Велков. За Василево Ванчо Стојанов, докажан кадар За Кочани Ратко Димитровски, актуелен градоначалник. За Ресен градоначалникот Ѓоко Стрезовски. За Чешиново-Облешево, Горан Зашов. За Гевгелија, актуелниот градоначалник Иван Франгов. Кандидат за градоначалник за општина Македонска Каменица е Дарко Митевски, ...
  сите 100 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денес ги објави имињата на кандидатите за градоначалници кои на претстојните локални избори со богата програма ќе ја бараат довербата од граѓаните. Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Емил Димитриев, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални избори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: За Битола, Зоран Илиоски , актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата ...
  сите 104 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денес ги објави имињата на кандидатите за градоначалници кои на претстојните локални избори со богата програма ќе ја бараат довербата од граѓаните. ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални иззбори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: За Битола, Зоран Илиоски , актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, ...
  сите 105 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денес ги објави имињата на кандидатите за градоначалници кои на претстојните локални избори со богата програма ќе ја бараат довербата од граѓаните. ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални иззбори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: За Битола, Зоран Илиоски , актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран ...
  сите 87 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ денеска ги објави имињата на кандидатите за градоначалници кои на претстојните локални избори со богата програма ќе ја бараат довербата од граѓаните. Кандидат за градоначалник на општина Битола е Зоран Илиоски , пратеник. За Бутел е Дарко Костовски , советник во општината. Кандидат за градоначалник на општина Штип , актуелниот градоначалник Илчо Захариев . За Виница, Мартин Павлов , лекар со долгогодишен стаж. Кандидат за градоначалник на општина за Чаир е Нермин Таловска , член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. За Босилово, Љупчо Колев. За Струга Сеат Селаковски , член на ИК. Кандидат за градоначалник на општина за Свети Николе, Зоран Тасев, актуелен градоначалник. За Ново Село Блажо Велков. За Василево Ванчо Стојанов. За Кочани Ратко Димитровски , актуелен градоначалник. За Ресен Ѓоко Стрезовски , актуелен градоначалник. За Чешиново-Облешево, Горан Зашов. За Гевгелија, актуелниот градоначалник Иван Франгов. Кандидат за градоначалник за општина Македонска Каменица е Дарко Митевски , градоначалник. За Дојран ...
  сите 98 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални иззбори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: За Битола, Зоран Илиоски , актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран електротехнички инжинер, угледен и почитуван граѓанин во Битола и битолско. За Бутел, Дарко Костовски , актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, ...
  сите 99 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ објави листа со 38 кандидати за градоначалници со кои ќе настапи на локалните избори. Меѓу кандидатите има многу добро познати имиња, актуелни градоначалници, но има и млад, свеж кадар од рамките на партијата. За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола и дипломиран електротехнички инжинер. За Бутел, Дарко Костовски, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Бутел, дипломиран политиколог, вработен во министерството за труд и социјална политика и актуелен советник во Советот на општина Бутел и тренер на македонската Таеквондо федерација. За Штип, актуелниот градоначалник, Илчо Захариев, квалитетен кадар, со голем број на реализирани проекти, познат фармацевт со национално реноме. За Виница, Мартин Павлов, актуелен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Виница, лекар со долгогодишен стаж во градот. За Чаир, Нермин Теловска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, ...
  сите 109 | | | веќе видена

  Интегрален текст од прес конференција за медиуми на Емил Димитриев, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Почитувани, ВМРО-ДПМНЕ на претстојните локални иззбори ќе излезе со најдобрата и најквалитетна понуда за кандидати за градоначалници и советници. ВМРО-ДПМНЕ секогаш примат му дава на индивидуалниот квалитет на поединецот и неговата репутација во општетството. Ние нудиме кандидати кои имаат визија и цел како од своето населено место, село и град да направат подобро место на живеење, со еднакви можности за успех на сите граѓани. Токму затоа ВМРО-ДПМНЕ ја нуди најквалитетната кадровска и програмска понуда. Дозволете ми со големо задоволство да ви соопштам дека Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ, на Централниот комитет му ги предлага следните кандидати за градоначалници: За Битола, Зоран Илиоски, актуелен пратеник во Собранието на Република Македонија, претседател на комисијата за избор и менување во Собранието, поранешен директор на ЈП „Комуналец“ во Битола, дипломиран електротехнички инжинер, угледен и почитуван граѓанин ...
  сите 129 | | | веќе видена