Дарко Митевски

  во

  Нови патишта и нова водводна мрежа во селата Моштица и Моштица 1 најави денеска кандидатот за градоначалник на Македонска Каменица од ВМРО- ДПМНЕ, Дарко ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Сосем сме сигурни дека Македонска Каменица се движи напред. За тоа зборуваат и бројните проекти кои се реализирани во изминатиот период, вели Дарко Митевски ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Сосем сме сигурни дека Македонска Каменица се движи напред. За тоа зборуваат и бројните проекти кои се реализирани во изминатиот период, вели Дарко Митевски ...
  сите 114 | | | веќе видена

  Сосем сме сигурни дека Македонска Каменица се движи напред. За тоа зборуваат и бројните проекти кои се реализирани во изминатиот период, вели Дарко Митевски ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Сосем сме сигурни дека Македонска Каменица се движи напред. За тоа зборуваат и бројните проекти кои се реализирани во изминатиот период, вели Дарко Митевски ...
  сите 100 | | | веќе видена