Чикаго

  во

  Откриено зошто паѓаат Боинг авионите: Објавено морничаво видео од последниот лет на авионот Истражувањето на остатоците од авионот “Етиопијан ерлајнс”, со кој ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Истражителите кои работеле на остатоците на авионот на авиокомпанијата „Етиопијан ерлајнс“, „боинг 737 макс“, во кој загинаа 157 лица, по слушањето на ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Истражувањето на остатоците од авионот "Етиопијан ерлајнс", со кој се бореа 737 МАКС, каде во несреќа загинаа 157 лица, дошло до заклучок дека системот против ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Истражителите кои работеле на остатоците на авионот на авиокомпанијата „Етиопијан ерлајнс“, „боинг 737 макс“, во кој загинаа 157 лица, по слушањето на ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Прелиминарниот извештај се очекува следната недела, рекле американските службеници. Инспекторите во случајот со рушењето на авионот "Boeing 737 MAX" во ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Истражувањето на остатоците од авионот "Етиопијан ерлајнс", со кој се бореа 737 МАКС, каде во несреќа загинаа 157 лица, дошло до заклучок дека системот против ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Тужбата до федералниот суд во Чикаго ја поднесе семејството на Џексон Мусони, државјанин на Руанда.  Како што е наведено во тужбата, „Боинг“, кој произведува ...
  сите 75 | | | веќе видена

  Во американскиот федералниот суд денеска е поднесена првата тужба против компанијата „Боинг“, поради падот на авионот „Етиопиан ерлајнс“ 737 МАХ на 10 март ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Во американскиот федералниот суд денеска е поднесена првата тужба против компанијата „Боинг“, поради падот на авионот „Етиопиан ерлајнс“ 737 МАХ на 10 март ...
  сите 66 | | | веќе видена

  Во американскиот федералниот суд денеска е поднесена првата тужба против компанијата „Боинг“, поради падот на авионот „Етиопиан ерлајнс“ 737 МАХ на 10 март ...
  сите 61 | | | веќе видена

  Во американскиот федералниот суд денеска е поднесена првата тужба против компанијата „Боинг“, поради падот на авионот „Етиопиан ерлајнс“ 737 МАХ на 10 март ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Во американскиот федералниот суд денеска е поднесена првата тужба против компанијата „Боинг“, поради падот на авионот „Етиопиан ерлајнс“ 737 МАХ на 10 март ...
  сите 57 | | | веќе видена